Kampen

Vrijwilligers

De zomerkampen kunnen natuurlijk niet blijven bestaan zonder enthousiaste begeleiders. De kampen worden onder andere begeleid door wiskundestudenten en docenten van universiteiten en hogescholen, maar ook door andere wiskunde-enthousiastelingen. Deze begeleiders zijn allemaal vrijwilligers die het leuk vinden om de kampen te begeleiden en daar hun enthousiasme voor wiskunde over te brengen.

Wil je begeleider worden?

Als begeleider bij Vierkant help je bij het organiseren en draaien van kamp. Door het jaar heen help je bij het voorbereiden van de wiskundige en minder wiskundige onderdelen. Tijdens kamp begeleid je activiteiten zoals spellen en workshops, help je deelnemers actief bij de wiskunde en ben je verantwoordelijk voor het goed verlopen van het kamp. Als je meer informatie wilt over wat begeleider zijn precies inhoudt, neem dan contact op met kampen@vierkantvoorwiskunde.nl.

Ben je er al van overtuigd dat je begeleider wil worden? Stuur dan een mail naar kampen@vierkantvoorwiskunde.nl met daarin in ieder geval de volgende informatie:

  • Relevante ervaring die te maken heeft met kinderen/jongeren, begeleiding geven, of wiskunde. (Voorbeelden van relevante ervaring zijn oppassen, bijbaan, trainer/begeleider bij sport, scouting of een andere club, of bijles geven.)
  • (Toekomstige) studie of huidige baan.
  • Waarom je begeleider wil worden.
  • Of je al een voorkeur hebt voor een kamp (kamp A, B of C).
  • Je  mailadres en telefoonnummer.

Deze informatie zullen we gebruiken als uitgangspunt voor een gesprek. De voorbereidingen voor het komende jaar starten begin september. Omdat we het liefst hebben dat alle begeleiders vanaf het begin meedraaien, vinden we het handig als je voor 15 augustus mailt. Maar ook later in het jaar kunnen we misschien nog mensen gebruiken, dus schroom niet om op een ander moment contact op te nemen.