Boeken

Overzicht

Vierkant voor wiskunde geeft diverse werkboeken uit voor verschillende doelgroepen. Bekijk het aanbod bestaande uit Wisschriften, Doeboeken, W=kunde+ en ook overige uitgaven. Bestellingen kunnen geplaatst worden in de webwinkel.

Aanbod

Wisschriften

Er bestaat op basisscholen behoefte aan verbredingsmateriaal voor leerlingen van groep 6, 7 en 8 die graag logisch en abstract denken en het leuk vinden om te werken aan opdrachten op het gebied van wiskunde en logisch redeneren. Stichting Vierkant voor Wiskunde ontwikkelt daarom leerstof speciaal voor deze groep kinderen. Het nieuwste Wisschrift is Wisschrift 10, Grafen.

Doeboeken

De Doeboeken van Vierkant zijn geschreven voor jongeren die op een leuke en uitdagende manier aan wiskundige onderwerpen willen werken. Het nieuwste Doeboek is Doeboek 26, Calcudoku.

W=kunde+

W=kunde+ is de naam van een reeks werkboeken voor de onderbouw van het vwo. Deze werkboeken geven een aanvulling op de wiskunde voor de onderbouw en bieden leerlingen daarmee verrijking van de reguliere stof.

Overig

Naast de Wisschriften, Doeboeken en W=kunde+ brengt Vierkant voor Wiskunde ook puzzelkalenders uit. Tevens geven we een lespakket en een enkele losstaande boeken uit. Bekijk het overzicht met alle overige uitgaven:

Bestellen

Met ingang van 1 januari 2020 gelden de volgende prijzen (per stuk):

Doeboek € 7,75
Puzzelkalender € 8,25
Boek Schuifpuzzels € 7,75
W=kunde+ € 6,75
Wisschrift werkboek € 7,75
Wisschrift exemplaar van ieder werkboek 1 t/m 10 € 77,50
Wisschrift vijf exemplaren van een werkboek € 27,50
Wisschrift antwoordenboek € 4,25
Wisschrift set antwoordenboekjes 1 t/m 9 € 38,25
Veelvlakken maken bouwpakket 1 € 5,50
Veelvlakken maken bouwpakket 2 € 21,00
Lespakket Rekenen aan bloedspatten € 4,25
Inzien en bewijzen € 15,00

Voor een bestelling binnen Nederland brengen we € 4,95 verzend- en administratiekosten in rekening. Voor bestellingen naar België of een ander EU-land brengen we € 9,00 in rekening.

Genoemde prijzen zijn inclusief BTW. E-mail voor meer informatie info@vierkantvoorwiskunde.nl.

U kunt uw bestelling in de Vierkant winkel plaatsen: