Hoe staat het met de Vierkant voor Wiskunde zomerkampen?

Aanmelden voor 2021

Nu de corona-maatregelen steeds verder worden versoepeld, hopen we dat in 2021 de kampen gewoon kunnen doorgaan. Alle begeleiders zijn enthousiast bezig met de voorbereidingen. Wacht s.v.p. niet te lang met de aanmelding. Tegen de zomer lopen de kampen altijd snel vol. Laatste mogelijkheid tot inschrijven voor de kampen  is 10 juli 2021. Mochten de kampen door corona-maatregelen van de overheid onverhoopt geen doorgang kunnen vinden, dan stort de stichting de reeds gedane betalingen voor deelname aan een kamp volledig terug.

Let op!

Kamp B is  volgeboekt. Voor jongens en meisjes geldt een wachtlijst.  

Kamp C is bijna volgeboekt. Op kamp C is nog slechts plaats voor 3 meisjes. Voor jongens geldt een wachtlijst (stand op 18 juni).

Kamp A heeft nog plaats.