Doe mee en win een gratis kampdeelname!

Heb jij mee gedaan aan de W4Kangoeroe wedstrijd 2021? Zit je op de basisschool in groep 6/7/8 of op het voortgezet onderwijs?  Wil je graag mee met een Vierkant wiskundezomerkamp? Vul dan vóór 15 juni het formulier in. Wie weet win jij dan wel een gratis deelname aan een wiskundekamp!

De W4Kangoeroewedstrijd 2021 heeft weer heel wat wiskundig talent aan het licht gebracht. Als speciale prijs kunnen 16 getalenteerde en enthousiaste leerlingen gratis deelnemen aan een wiskunde zomerkamp, georganiseerd door Vierkant voor Wiskunde. Voorwaarde is alleen dat je hebt meegedaan aan de wedstrijd en dat je nog niet eerder een kampplaats hebt gewonnen.

Vierkant voor Wiskunde en stichting LIME-fonds stellen in totaal zestien plaatsen gratis beschikbaar voor de volgende kampen:

  • Kamp A voor groep 6/7/8, basisschool: 26 t/m 30 juli 2021
  • Kamp B voor klassen 1/2/3 VO: 2 t/m 6 augustus 2021
  • Kamp C voor klassen 4/5/6 VO: 26 t/m 30 juli 2021

De kampen vindt plaats van maandag tot en met vrijdag in Summercamp Heino, 10 km ten zuidoosten van Zwolle.

Meer informatie over de wiskundezomerkampen is te vinden op deze website of in de folder.

Uit de aanmeldingen zullen door loting 16 leerlingen worden geselecteerd. Het maakt dus niet uit hoe hoog je score is, iedereen maakt kans. De winnaars zullen in de week na 15 juni bericht ontvangen.

Groepsfoto kamp B 2013Het formulier is te vinden in de folder die naar alle deelnemende scholen gestuurd is. Je kunt dat formulier invullen en vóór 15 juni mailen naar info@vierkantvoorwiskunde.nl, of per post naar:
Vierkant voor Wiskunde
Centrum Wiskunde & Informatica
Science Park 123
1098 XG Amsterdam

Link naar het online formulier.

Meer informatie over de W4Kangoeroewedstrijd is te vinden op w4kangoeroe.nl