Hoe staat het met de Vierkant voor Wiskunde zomerkampen?

Kampen in 2020 gingen toch door

Per 1 juli 2020 werden in Nederland de corona-maatregelen versoepeld. Het hield in dat alle jongeren tot 18 jaar geen onderlinge afstand van 1,5 meter meer hoefden aan te houden. Dit betekende dat de Vierkant voor Wiskunde kampen in 2020 alsnog konden doorgaan. Alle deelnemers waren zeer tevreden en inmiddels hebben velen van hen zich al ingeschreven voor de kampen in 2021.

Aanmelden voor 2021

We gaan ervan uit dat  in 2021 de kampen ook gewoon zullen doorgaan. Alle begeleiders zijn enthousiast bezig met de voorbereidingen. Wacht s.v.p. niet te lang met de aanmelding. Tegen de zomer lopen de kampen snel vol. Laatste mogelijkheid tot inschrijven voor kampen A en C is 10 juli 2021, voor kamp C 17 juli 2021.

Garantie

Mochten de kampen door coronamaatregelen van de overheid onverhoopt geen doorgang kunnen vinden, dan stort de stichting de reeds gedane betalingen voor deelname aan een kamp volledig terug.