Hoe staat het met de Vierkant voor Wiskunde zomerkampen?

Alle kampen gaan door!

Per 1 juli zijn in Nederland de corona-maatregelen versoepeld. Het houdt in dat alle jongeren tot 18 jaar geen onderlinge afstand van 1,5 meter meer hoeven aan te houden. Dit betekent dat – naast reeds ons zomerkamp A – de Vierkant voor Wiskunde kampen B en C deze zomer alsnog kunnen doorgaan.

De kampen zullen wel iets andere worden dan vorige jaren, omdat begeleiders en kampleiding 1,5 meter afstand tot elkaar en tot de deelnemers moeten houden. Die onderlinge afstand geldt bij kamp C ook voor deelnemers die op kamp al 18 jaar of ouder zijn. Maar we zijn ervan overtuigd dat we desondanks  leuke kampen kunnen aanbieden.

Volgeboekt

Let op! Kampen B en C zijn volgeboekt.

Bij kamp A zijn nog enkele plaatsen beschikbaar. De inschrijving sluit op 22 juli 2020.