Vacature directeur Vierkant voor Wiskunde

Vierkant voor Wiskunde is een kleine stichting met als doel het promoten van wiskunde onder jongeren van 10 tot 18 jaar. Een belangrijke activiteit is het organiseren van wiskundezomerkampen. Iedere jaar gaan er ongeveer 160 deelnemers mee, verdeeld over 3 kampen, onder begeleiding van een groep van bijna 70 vrijwilligers.
Daarnaast is Vierkant een kleine uitgever van wiskunde verbredingsmateriaal, dat ingezet kan worden naast de bestaande lesmethoden voor jongeren die graag extra uitgedaagd worden.

Vierkant voor Wiskunde onderhoudt een goede relatie met wiskundigen in Nederland, gelieerd aan het Platform Wiskunde Nederland, en met docenten, ouders en leerlingen van basis- en middelbare scholen.
Het bestuur van Vierkant bestaat uit prof. dr. Bas Edixhoven (voorzitter), prof. dr. Hendrik Lenstra, prof. dr. Rob van der Mei en drs. Wim Berkelmans.

Met ingang van de zomer 2017 is het bestuur van Vierkant op zoek naar een nieuwe

Directeur

Profiel:

Functiebeschrijving:

Vierkant biedt:

Vragen over deze vacature kunt u stellen aan de huidige directeur van Vierkant, Mignon Engel, mignon@vierkantvoorwiskunde.nl, op woensdag telefonisch bereikbaar onder 020-5924006.

U kunt tot en met 14 maart 2017 reageren op deze vacature door een motivatiebrief en uw CV te mailen naar info@vierkantvoorwiskunde.nl ter attentie van Mignon Engel.